Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Blog kategóriák

Nincsenek felvitt blog kategóriák!

Blog cimkék
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

AKCIÓK / ÚJDONSÁGOK!

Legújabb termékcsoportunk: zsírfogó szűrődobozok,kör km. légcsatornákba!

ÚJDONSÁG!

ÜVEG frontlapos légszelepek fényes és matt felülettel Prémium megjelenés családi házakba,közösségi terekbe!

TÉRKÉP

Mobilbarát oldal

Vásároljon oldalunkon kényelmesen mobilról is!

Nyitvatartás.

Személyes átvétel esetén,árukiadás Hétfő-Csütörtök :14.00 és 17.00 óra között lehetséges! (Érd Szirtes u 7. telephely -nem üzlet!)

Társaságunk ,-lehetőség szerint -futárszolgálattal küldi el a megrendelt termékeket, megrendelőinkhez. 

Előnyök:

  • Egynapos szállítás
  • Országos hálózat
  • SMS értesítő a futár telefonszámával
  • Bankkártyás fizetési lehetőség a futárnál

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2020. május 18-án reggel 7 órától a Címzettek részére fenntartott GLS Ügyfélszolgálati telefonszáma megváltozott.

Telefonszám: 06-29-88-67-00 vagy+36-20-890-0660

A spikocsöveket, a 3 m-es HAMINOX és W-form csöveket tartalmazó rendeléseket ,csak telephelyi kiszolgálással tudjuk teljesíteni,előre egyeztetett időpontban! 

 

 

Háztartási légrács: légbevezetés esztétikusan

Besorolás nélkül, 2023. 05. 26.
háztartási légrács

A háztartási légrácsok nem csak a friss levegő bevezetéséről gondoskodnak, de esztétikusak is – vásároljon Ön is kínálatunkból kedvező áron!

A szellőztetőrendszerek nem véletlenül egyre népszerűbbek; napjainkban már nem csak a középületek, irodaházak és nagyobb beruházások "privilégiuma" a légcsere ilyen módon történő megoldása, de az otthonainkban is egyre gyakrabban oldjuk meg a friss levegő bevezetését csőrendszerek és szellőztető berendezések használatával.

Levegőszűrők: a beltéri levegő tisztaságának zálogai

Besorolás nélkül, 2023. 04. 19.
levegőszűrő, szűrő

A levegőszűrők többek között a szellőztetőrendszerekben is elengedhetetlenek, hiszen nélkülük a belélegzett levegő minősége nem érné el az elvárt szintet.

A szellőztetőrendszerek sokfélék lehetnek, de egy dolog mindenképp közös bennük: a levegő szűrését is elvégzik. Mindegy, melyik típust választjuk, biztosan található lesz benne legalább egy, de inkább több szűrő, amelyek megtisztítják a beáramló levegőt a szennyeződésektől, a portól és a pollenektől.

Tűzcsappantyú: a tűzvédelem egyik alapvető eszköze

Besorolás nélkül, 2023. 03. 30.
tűzcsappantyú

A tűzcsappantyú a tűzesetek során, a tűz terjedésének megakadályozásában játszik szerepet, ezért minden szellőzőrendszer nélkülözhetetlen részegysége.

A tűzvédelem számos kisebb részből tevődik össze, így például a szabályokból és előírásokból, de emellett különféle eszközök is szolgálják a biztonságot. Ezek közül számos felhasználását előírások teszik kötelezővé, míg másokat csupán ajánlott beépíteni és alkalmazni; ez utóbbiak közé tartozik a tűzcsappantyú is, ami segít megakadályozni a tűz terjedését a szellőzőrendszeren keresztül.

Flexibilis légcsatornára lenne szüksége?

Besorolás nélkül, 2023. 02. 22.
flexibilis légcsatorna

Szeretne megbízható flexibilis légcsatornához jutni? Ajánljuk figyelmébe a Combiflex és Greyflex típusokat, amelyek nem okoznak csalódást!

A különböző légtechnikai és hővisszanyerős rendszerekhez gyakran alkalmaznak flexibilis légcsatornákat. Elsősorban a könnyű szerelhetőségüknek köszönhetik népszerűségüket, felhasználásukkal egyszerűen, gyorsan kiépíthetők a rendszerek. Másrészt mivel nagyon egyszerűen hajlíthatók, sokkal könnyebben alkalmazkodnak az adott környezethez is.

A flexibilis légcsatorna előnyei

Besorolás nélkül, 2023. 02. 22.
flexibilis légcsatorna

A flexibilis légcsatorna számos előnnyel rendelkezik mind önmagában, mind merev társaival szemben, ezért érdemes megismerni.

A flexibilis légcsatornákra nem minden légtechnikai rendszer esetében van szükség, ám természetesen akár kizárólag ezekből is megépíthetőek. Számos előnnyel rendelkeznek ugyanis, de a legfontosabb, hogy hajlékonyak, azaz szinte bárhol el lehet őket vezetni, ahol a hagyományosnak számító, merev falú légcsatornák nem férnének el.

Kandallóventilátor, termoventilátor: praktikus eszközök a télre

Besorolás nélkül, 2023. 02. 22.
KAM sorozatú kandallóventilátor

Szeretne munkahelyén, otthonában praktikus megoldásokat alkalmazni a hatékonyabb, gazdaságosabb fűtéshez? Nálunk megtalálja a tökéletes opciókat!

Legyen szó a munkahelyekről, otthonokról, sokan mostanában azzal foglalkoznak, hogy gazdaságosabb, ugyanakkor hatékonyabb opciót alkalmazhassanak a fűtéssel kapcsolatban. A változó energiaárak igencsak próbára teszik a vállalkozásokat, lakosságot. Mindenképp foglalkozni kell a témával, és a megfelelő megoldások megtalálásával, mert ellenkező esetben igen kellemetlen meglepetések érhetik a felhasználókat a fogyasztással kapcsolatban.

Műanyag légcsatorna milyen területeken alkalmazható?

Besorolás nélkül, 2022. 12. 21.
műanyag légcsatorna

A műanyag légcsatorna tökéletes megoldást nyújt, ha szükség van a szellőztető rendszerek kiépítésére, ám a költséghatékonyság is fontos!

A műanyag légcsatorna számos tulajdonságában megegyezik a fémből készített változatokkal, ám nem mindenben, épp ezért nem is használható minden esetben. Az ipari felhasználásra épített szellőztető rendszerek kör keresztmetszetű, fém légcsatornákból készülnek, létezik azonban más megoldás is: a műanyag légcsatornák, amelyeket az alábbiakban mutatunk be.

Szeretné csökkenteni a vállalkozás kiadásait a fogyasztás terén?

Besorolás nélkül, 2022. 10. 10.
termoventilátor

A termoventilátor segíthet, hogy Önt ne érjék kellemetlen meglepetések a vállalkozás fűtésszámlájával kapcsolatban. Válasszon megbízható berendezést!

A növekvő energiaárak nem csupán a háztartásokat érintik kellemetlenül, hanem a vállalkozásokat is. Az ipari, gyártói területek különösen nagy kihívásokkal nézhetnek szembe, hiszen a nagy belmagasság kifejezetten hátrányt jelent ilyen körülmények között. Ahhoz, hogy ilyen közegben állandóan biztosítani lehessen a munkavégzéshez megfelelő hőmérsékletet, szinte folyamatosan a maximumon kell működtetni a fűtőrendszert. Most már ezt a cégek nem igazán tehetik meg, mert különben óriási kiadásokkal nézhetnek szembe, amiknek kifizetésével gondok merülhetnek fel.

Kandallóventilátor, amellyel mérséklődhet a fogyasztás

Besorolás nélkül, 2022. 09. 07.
Kandallóventilátor

Kandallóventilátor, amellyel könnyebb és költséghatékonyabb lehet a fűtésszezon. Szerezze be kínálatunkból a megbízható, korszerű eszközt!

Az idei fűtésszezon sokak számára jelenthet majd kihívást, ugyanis a változó energiaárak igen nehéz helyzetbe hozhatják a háztartásokat. Rengetegen érdeklődnek a különböző energiahatékony megoldások iránt, mindenki még keresi a nagyobb hidegeket előtt azokat az alternatívákat, amelyekkel majd át lehet vészelni az őszi és téli hónapokat. A kandallók iránt most különösen megnőtt az érdeklődés, nem véletlenül, hiszen óriási segítséget nyújthatnak az elkövetkezendő hónapokban. Ahhoz, hogy az ember valóban tudja csökkenteni a kiadásokat a fogyasztás terén, és megtapasztalhassa a fűtőberendezés előnyeit, nem szabad megfeledkezni a kandallóventilátor alkalmazásáról!

Az energiatakarékos hővisszanyerésről

Besorolás nélkül, 2022. 09. 05.
energiatakarékos hővisszanyerés

Az energiatakarékos hővisszanyerés alapvető a fenntartható, alacsony kiadással járó otthon kialakításához. Használja ki a modern megoldás előnyeit Ön is! 

Napjainkban, aki csak teheti, arra törekszik, hogy az otthona a lehető leginkább energiatakarékos legyen. Szerencsére számtalan olyan korszerű megoldás van, aminek köszönhetően csökkenthetjük az ingatlan energia felhasználását, ezáltal a rendszeres kiadásainkat is. Ma már szinte természetes, hogy törekszünk olyan háztartási gépeket vásárolni, amelyek keveset fogyasztanak, azonban még ezen túl is sokat nyerhetünk például az energiatakarékos hővisszanyeréssel. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni erről a rendkívül korszerű technológiáról! 

Padlócsatorna elemek a megbízható hővisszanyerő rendszerek építéséhez

Besorolás nélkül, 2022. 07. 04.
Padlócsatorna

Padlócsatorna elemek, minőségi kivitelben, a megbízható hővisszanyerő rendszerek kiépítéséhez. Vásároljon kínálatunkból, rendeljen még ma!

Manapság egyre több felújításnál, építkezésnél merül fel igény a hővisszanyerő rendszerek telepítésére, nem véletlenül. Nagy mértékben hozzájárulnak a komfortérzethez, segítik a friss levegő szállítását, úgy, hogy ez minimális hőveszteséggel jár. Ahhoz, hogy a kész rendszer képes legyen betölteni a rendeltetésszerű szerepét, és gond nélkül, hosszú éveken át biztosítsa a megfelelő körülményeket az ingatlanon belül, a kiépítéshez használt alapanyag beszerzésére nagy gondot kell fordítani. Több mindenre is szükség van a munkálatokhoz, például különböző padlócsatorna elemekre is, amiken keresztül beáramlik a friss levegő a térbe. Amennyiben Ön is tervezi a hővisszanyerő rendszer kialakítását, és ehhez megbízható forrástól vásárolna anyagokat, ismerkedjen meg padlócsatorna elemeinkkel!

Nagykonyhai ventilátor a kulturált körülmények megteremtéséhez!

Besorolás nélkül, 2022. 07. 04.
nagykonyhai ventilátorok

A nagykonyhai ventilátorokkal kulturált körülményeket teremthetnek a vendéglátóhelyek üzemeltetői. Szerezze be kínálatunkból a modern készüléket!

A különböző éttermek, kifőzdék konyháiban sajnos elkerülhetetlen a pára, zsíros levegő. A probléma ott kezdődik, ha ezeket nem tudják megfelelően kezelni, elvezetni az üzemeltetők. A zsíros, rossz levegő, ételszag például nagykonyhai ventilátor nélkül nagyon hamar kijuthat a vendégtérbe, ami sokak számára rendkívül visszataszító lehet. A kellemetlen körülmények elég hamar lerombolhatják a hely jó hírnevét, ezért célszerű foglalkozni a megbízható, modern nagykonyhai ventilátor beszerzésével.

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Ajánlott termékek
193 500 Ft + ÁFA (245 745 Ft)175 000 Ft + ÁFA (222 250 Ft)
54 000 Ft + ÁFA (68 580 Ft)
60 000 Ft + ÁFA (76 200 Ft)
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
FIGYELEM ÚJDONSÁGOK !!!

A VÁLASZTÉK folyamatosan bővül,kérjük látogasson vissza később is!  

 

Megbízható boltunk,rendel-kezésére áll !

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.